BejelentésSEGÍTŐ TANÁCSADÁS, ÖNISMERET, KINEZIOLÓGIA
Bodor Eszter kineziológus és tanácsadó (Budapesten és Salgótarjánban)

Magamról


 

 

Kattints az új Kineziológia honlapomra :-) >>>

 

Kattints az új ThetaHealing honlapomra :-) >>>

 

 

Szeretettel köszöntelek kedves Érdeklődő a honlapomon!

Bodor Eszter vagyok, ThetaHealing® oktató és konzulens, kineziológus és önismereti, segítő tanácsadó. Az Európa Akadémián végeztem a professzionális kineziológiai tanulmányaimat és az Egészségügyi Továbbképző Intézetben (ETI) természetgyógyászat, egészségügy modulból és kineziológiából szakvizsgáztam kiváló érdemjeggyel. ThetaHealing® tanulmányaimat 2014-2015-ben végeztem. 2015-től ThetaHealing alap és haladó DNS oktató is vagyok. Államilag elismert kineziológus, ThetaHealing® konzulensi képesítésem, illetve a Szegedi Tudományegyetem bölcsészettudományi karán végzett magyar - kommunikáció szakos diplomám van. A kineziológiának három ágát tanultam párhuzamosan(One Brain, Touch for Health és Brain Gym). Folyamatosan képzem magam, és tudásomat, tanulmányaimat az emberek segítésére fókuszálom.

A kineziológiával 9 éves koromban ismerkedtem meg, amikor nagymamám halála után szüleim egy kineziológus segítségét kérték. Segített. A későbbiekben egyre nőtt az érdeklődésem a segítő szakma iránt, és már akkor tudtam, hogy ebben az irányban szeretnék tovább haladni. Eleinte engem oldottak és most én oldok másokat és magamat.

A kineziológia és a ThetaHealing® módszerével, technikájával segítem a hozzám fordulókat, hogy kiteljesedjenek az életükben, önmagukban és egészségben, boldogságban éljenek. Felnőttekkel és gyerekekkel egyaránt foglalkozok. Segítettem már pár hónapos kisbabának, gyerekeknek, felnőtteknek és idősebbeknek is. Abból kifolyólag, hogy gyerekkoromban léptem rá erre az útra, nagyon nyitottan és hatékonyan tudok segíteni gyerekeken is. Náluk már 1-2 alkalom elég a pozitív változáshoz, még felnőtteknél ideális 3-4 alkalom, hogy rendbe jöjjenek a dolgok.
Jelenleg Budapesten  a Harmónia Életreform Központban, valamint Salgótarjánban fogadom az embereket kineziológiai oldásra és ThetaHealing® konzultációra.A megszerzett tudásom és képességem birtokában a a saját utunk megtalálása, saját magunk kiteljesedése, boldogságunk/szerethetőségünk megélése, saját magunkba vetett hit erősítése, élet minőségünk javítása (testi-lelki-szellemi szinten), szorongás, stressz, hangulatzavarok, depresszió, pánikbetegség, függőség, fóbia, önbizalomhiány, tanulási nehézségek, készség-, és képességfejlesztés, párkapcsolati problémák, szexualitás, női-férfi szerepek megélése, beilleszkedési nehézségek, allergia esetén nyújtok hatékony segítséget, adok a kezedbe a megoldáshoz szükséges kulcsokat.

Szeretném, ha segítségem Hozzád is és minél több emberhez eljutna.
Szeretettel várlak!
Szép napot :)
Eszter


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!